Dakwerken Heist-op-den-Berg

Dé hoofdzaak voor een degelijke woning: een goed dak

In 20 minuten staan we op uw dak in Leuven en de omliggende gemeenten als Heist-op-den- Berg, Putte, Lier, Berlaar, Begijnendijk. We leggen daken voor nieuwbouw, verbouwingen alsook doen we alle herstellingen.

Ons werk is vakkundig en het resultaat altijd tiptop in orde. Dakwerken Jürgen Claes uit Bonheiden is een familiebedrijf van de derde generatie.

Dakwerker Jürgen Claes, actief in regio Heist-op-den-Berg

Onze sterke punten als dakdekkersbedrijf van vader op zoon zijn de volgende:

We renoveren en herstellen hellende daken in pannen of tegelpannen, al dan niet met nieuw houtwerk (verbeteren kapconstructie, vernieuwen pannenlatten, onderdak met fleece, …) en al dan niet met recuperatie van de bestaande pannen. Uiteraard doen we ook alle hellende daken van nieuwbouwwoningen.

Daken in natuurleien of in kunstleien zijn momenteel zeer in trek, zeker in de regio. Daardoor is het zelfs onze belangrijkste activiteit geworden. De voordelen van leipannen omschrijven we op de pagina leien daken. De plaatsing ervan is evenwel anders dan bij klassieke dakwerken.

Uiteraard realiseren we evenzeer zadeldaken met klassieke pannen in alle vormen en kleuren.

Voor platte daken gebruiken we Derbigum: oersterk en met een enorm lange levensduur mits correcte plaatsing. Ook hier doen we zowel de vernieuwing van platte daken als de nieuwbouw platte daken (platformen, woonuitbreidingen, erkers, carports enz).

Voor dringende herstellingswerken (na stormschade bijvoorbeeld) hanteren we een soepele agenda. Bel ons en we maken onmiddellijk een afspraak om de werken te bekijken en eventueel een bestek te maken.

 

Wat u van ons mag verwachten is een dak zonder zorgen en voor het leven:

 

  • Ambachtelijke afwerking volgens de regels van de kunst
  • Stipte uitvoering volgens het lastenboek
  • De soepele organisatie van een familiale KMO