Dakwerken Leuven

Dé hoofdzaak voor een degelijke woning: een goed dak

In 15 minuten staan we op uw dak in Leuven en omliggende gemeenten zoals Herent, Rotselaar, Holsbeek, Lubbeek, Boutersem. We doen evengoed nieuwbouw als renovaties van zowel hellende daken in pannen of leien als platte daken van woningen, uitbreidingen of burelen. Ook doen we alle dringende herstellingswerken.

Ons werk is vakkundig en het resultaat altijd tiptop in orde. Dakwerken Jürgen Claes uit Bonheiden is een familiebedrijf van de derde generatie.

Dakwerker Jürgen Claes, actief in regio Leuven

Onze sterke punten als allround dakdekkersbedrijf van vader op zoon zijn de volgende:

We doen alle renovaties van hellende daken in klassieke pannen of tegelpannen in alle vormen en kleuren, voorzien indien nodig nieuw houtwerk (verbeteren kapconstructie, vernieuwen pannenlatten) en fatsoenlijk onderdak met fleece; in sommige gevallen kunnen we de bestaande pannen recupereren. Uiteraard doen we ook alle hellende daken van nieuwbouwwoningen: doorgaans werken we in rechtstreekse opdracht van de bouwheer.

Uiteraard doen we ook alle hellende daken van nieuwbouwwoningen: meestal werken we in rechtstreekse opdracht van de bouwheer.

Daken in natuurleien of in kunstleien zijn momenteel zeer in trek, zeker in de regio. Daardoor is het zelfs onze belangrijkste activiteit geworden. De voordelen van leipannen omschrijven we op de pagina leien daken. De plaatsing ervan is niet dezelfde als bij klassieke pannendaken.

Voor platte daken gebruiken we Derbigum: oersterk en met een enorm lange levensduur mits correcte plaatsing. Ook hier doen we zowel de vernieuwing van platte daken als de nieuwbouw platte daken (platformen, woonuitbreidingen, erkers, carports enz).

Voor dringende herstellingswerken (na stormschade bijvoorbeeld) hanteren we een soepele agenda. Bel ons en we maken onmiddellijk een afspraak om de werken te bekijken en eventueel een bestek te maken.

 

Wat u van ons mag verwachten is een dak zonder zorgen en voor het leven:

 

  • Ambachtelijke afwerking volgens de regels van de kunst: uw dak is hermetisch dicht.
  • Stipte uitvoering volgens het lastenboek.
  • De soepele organisatie van een familiale KMO.
  • Onze effectieve klanten zijn één voor één voor honderd procent tevreden van ons werk.