Pannen Daken


Een dak boven het hoofd voor het leven! Duurzaamheid, ecologisch en stevig. Met een gerust hart voor elk seizoen.

We leggen uw zadeldak gebruikmakend van de beste materialen en uitgevoerd tot in de kleinste details. Daarbij hebben we specifieke aandacht voor de juiste afwerking van de nokken, de dakranden, rond de schoorsteen of andere dakdoorvoeren, voor de correcte plaatsing van dakkapellen, dakramen (veluxen) en voor de perfecte integratie van de dakoversteken, goten en afvoeren.

Een dak is dominant en smaken verschillen: een rustieke, landelijke uitstraling vereist eerder een golvend product; een meer strakke en moderne look komt best uit met vlak materiaal.

Naast dakpannen zijn tegelpannen of leien een mogelijkheid. Daken in natuurleien of kunstleien overigens vormen een absolute specialiteit voor ons: daarvoor verwijzen we naar onze pagina van natuur- en kunstleien.

pannen daken

Dakrenovaties en dakwerk voor uitbreidingen vormen voor ons een belangrijke markt.

 

In vele gevallen zal de bouwheer na de aanschaf van een bestaande woning starten met de renovatie van het dak, om tweeërlei redenen: ten eerste omdat het niet voldoet aan normen inzake isolatie en onderdak, soms ook omdat hout- en lattenwerk versleten zijn en de bedekking waterdoorlatend. Ten tweede omdat het de kans biedt aanzienlijk uit te breiden door de zolder in te nemen.

Ervaring hebben we te over in het leggen van daken voor nieuwbouwwoningen, villa’s, landhuizen en historische panden.

We werken nauwkeurig volgens architectenplan, in de materialen naar uw keuze en zijn steeds op schema. Doordat we altijd goed georganiseerd zijn sluiten constructie, onderdak, dakisolatie en dakbedekking naadloos op elkaar aan en is uw dak in geen tijd volledig gerealiseerd.

Onze werkwijze is als volgt:

  • Er wordt vooreerst nagekeken of we binnen de door u gestelde timing de opdracht zullen kunnen afwerken.
  • Ons werfbezoek om de concrete situatie te bekijken en uw wensen te vernemen is geheel vrijblijvend.
  • De prijsofferte en eventuele varianten is gedetailleerd.
  • We starten de werken op het afgesproken moment met degelijk materieel en vakkundige medewerkers.
  • Het gaat vooruit doordat we goed plannen en prima georganiseerd zijn.
  • Oplevering en opkuis gaan samen bij ons.

Dak Isolatie 

We plaatsen ook isolatie Sarkinsysteem op reeds bestaande dak langs buitenzijde, indien isolatie niet mogelijk is langs binnenzijde door bijvoorbeeld reeds afgewerkt plafond.

isolatie Dakwerken Jurgen Claes
isolatie Dakwerken Jurgen Claes

Het afgewerkte resultaat. Alweer een tevreden klant.